Cégünkről

Cégünk 13 éve importál és forgalmaz cipőket.

Kollekciónkkal igényes, egyedi termékeket kínálunk elérhető áron, így akár otthonából is kiválaszthatja a legmegfelelőbbet webáruházunk segítségével.  Termékeink között található alkalmi ruhákhoz illő, minőségi alkalmi cipő, kosztüm cipő, utcai szezonális cipő.  Esküvői ruha és örömanya ruha mellé pedig egyedi stílusú menyasszonyi cipőt, illetve kényelmes elegáns cipőket kínálunk áruházunkban. Termékeink között kis és nagyméretű Női cipő is szerepel a konfekció méretű lábbelik mellett. Egyes Női cipőink már 33-as mérettől kaphatók Gondoltunk a nagyméretű Női cipő viselőire is, őket 41-44 méretig tudjuk egyes modelljeinkből kiszolgálni. Áruházunk elegáns Férfi cipő forgalmazásával is foglalkozik a kényelmes és divatos Férfi utcai cipő mellett.

Virtuális polcainkon szeretnénk minél többféle esküvői, koszorúslány és örömanya cipő terméket kínálni vásárlóinknak, így érdemes rendszeresen látogatni webáruházunkat az új készletek, a mindig kedvező árak és a folyamatos akciók miatt. Szeretnénk vásárlóinknak segítséget nyújtani abban, hogy helyes döntést hozzanak, és a számukra legmegfelelőbb modellt rendeljék meg a "Nagy napra". Akár az aktuális divatnak vagy szezonnak megfelelő, akár egyedi esküvői igényeknek megfelelő viseletről van szó. A legfontosabb szempont, hogy a kiválasztott modell a választott esküvői stí,lushoz méltó viselet legyen. Célunk, hogy gondoskodjunk azokról, akik értékelik a kényelmet és a kifinomult ízlést. 

Tegyen egy sétát online boltunkban, és vásároljon kényelmesen, néhány kattintással!

Köszönjük, hogy bizalmával megtisztelte áruházunkat és reméljük, hogy a vásárolt termékkel elégedett lesz és örömmel viseli.

Elegant Stúdió